A A A K K K

РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях підписало Меморандум з Жіночою діловою палатою України

Сьогодні, 10 травня, начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській області Микола Іщук і Президентка Жіночої Ділової Палати України Наталія Карпенчук-Конопацька підписали Меморандум про співпрацю. Мета - залучення іноземних та національних інвестицій в економіку України та встановлення стратегічного виробництва.

Відповідно до укладеного Меморандуму, сторони домовилися про спільну роботу щодо промоції об’єктів приватизації та оренди. Співпраця сприятиме залученню компетентних інвесторів для перетворення не працюючих активів на працюючі. А це в свою чергу допоможе створенню нових високотехнологічних робочих місць.

"Жіноча Ділова Плата України – платформа, яка сьогодні об’єднує жінок-підприємців з усієї України, сприяє посиленню їх ролі та впливу на економічну, політичну і соціальну складові життя суспільства. Вже багато років Жіноча Ділова Палата України ефективно взаємодіє з Фондом, сьогодні відбулося підписання Меморандуму про співпрацю" - зазначила Наталя Карпенчук-Конопацька.

«Співпраця дозволить розширити інформаційне поле та показати можливість ведення прозорого інвестиційного бізнесу в регіоні та довіру до державних владних структур. Підписання меморандуму стане наступним кроком у розбудові ефективної взаємодії”, - підкреслив Микола Іщук

Нагадаємо, нещодавно було підписано Меморандум з Львівською аграрною палатою.