A A A K K K

“Основні завдання сьогодні - це залучення інвестицій у відбудову України”, - Микола Іщук в етері радіо "Незалежність"

25 травня 2023 року начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук взяв участь у прямому етері програми  "Маркери сьогодення" на радіо "Незалежність".

Під час етеру Микола Іщук  розповів про роботу Фонду та  завдання Регіонального відділення в теперішніх умовах, про можливості для бізнесу під час війни, про законодавчі ініціативи Фонду, а також про спрощення орендних правовідносин і процес ініціювання оренди державного майна.

Також слухачам розповіли про можливості отримання актуальної та необхідної інформації про приватизацію чи оренду держмайна на електронних ресурсах ФДМУ - сайтах privatization.gov.ua, orenda.gov.ua, а також у Telegram каналах та на сторінках у соціальних мережах.

Наприкінці етеру Микола Іщук розповів про участь в аукціонах та актуальні лоти приватизації від РВ по Львівській. Закарпатській та Волинській областях.

"Основні завдання сьогодні - це залучення інвестицій у відбудову України, пошук ефективних власників для збиткових підприємств та посилення української економіки. Долучайтесь до аукціонів, використовуйте можливості для розвитку свого бізнесу та підтримуйте країну, адже всі кошти від приватизації та оренди держмайна сьогодні спрямовуються на підтримку Сил оборони України"- зазначив Микола Іщук.