A A A K K K

"Заради Перемоги всі мають об’єднатися", — Микола Іщук

25 травня було проведено спільну нараду з представниками Департаменту екології та природних ресурсів, Департаменту економічної політики Львівської обласноЇ військової адміністрації та керівництвом державного підприємства "Екотрансенерго".

Під час зустрічі обговорили важливі питання щодо можливості приватизації підприємства, зокрема розглянуто стан екологічних питань. Адже підприємство було утворене для виконання природоохоронних робіт з відновлення екологічної рівноваги та рекультивації порушених гірничими роботами земель. Станом на сьогодні фінансовий стан підприємства не дає можливості за власні кошти виконувати невідкладні природоохоронні роботи.

"Сьогодні ми консолідуємо зусилля, аби об'єднати ініціативи та думки у спільну позицію. Впевнений, що спільними зусиллями ми подолаємо не тільки зовнішнього ворога, але й зможемо вирішити всі актуальні завдання для розбудови успішної України", — наголосив Микола Іщук

Нагадуємо, що РВ ФДМУ постійно співпрацює із Львівською обласною військовою адміністрацією та держпідприємствами задля вирішенням проблемних питань .