A A A K K K

Начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях взяв участь у II Західноукраїнському Екофорумі

3 червня начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук взяв участь у II Західноукраїнському екофорумі.

II Західноукраїнський екофорум став справжнім майданчиком для діалогу влади і підприємців, обміну досвідом та планування спільних дій, спрямованих на розвиток екології і органічного підприємництва в Україні. Загалом у форумі взяли участь близько 200 підприємців,

У ході виступу Микола Іщук зазначив, що Україна в своїй економічній діяльності за усі роки нашої незалежності не ставила екологічні проблеми в першочерговість до вирішення, економіка не була акцентована на вирішення екологічних проблем. І це є проблемою, з якою потрібно працювати!

“Екологічно відповідальний” бізнес відбудується, тоді коли державою будуть встановлені єдині правила ведення підприємництва, де обійти екологічні проблеми буде неможливо, - наголосив Микола Іщук.

Також, даний захід мав благодійне завдання — для підрозділу БПЛА розвідроти при управлінні 125 бригади вдалося зібрали 217 тисяч гривень.

Нагадуємо, що 8 червня 2023 року у Львові відбудеться Західноукраїнський Експортний Форум - це чудовий майданчик для презентації бізнесу і дискусій з провідними українськими та закордонними фахівцями.