A A A K K K

Щоб вистояти у складні часи, треба рухатись. Особливо українському бізнесу, якому важливо бути конкурентоспроможним. Цим шляхом іде й ТОВ ДМЗ “Карпати”

У межах робочої поїздки, начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук та голова ЛОВА Максим Козицький відвідали ТОВ ДМЗ «Карпати» , на місці якого було непрацююче державне підприємство у минулому.

Українці продовжують працювати та підтримувати економіку навіть попри війну. Сьогодні розповімо про #ІсторіюУспіху ТОВ ДМЗ «Карпати» .

ТОВ ДМЗ «Карпати» успішно спроектувало і поставило на серійне виробництво інноваційні моделі вантажних вагонів, за що має значні досягнення в українській промисловості.

“ Не дивлячись на складну ситуацію в країні та на ринку в цілому, підприємство продовжує роботу і планує збільшувати обсяги виробництва та виготовлення продукції ”, – розповів Ростислав Гапатин.

"Такі історії успіху надихають. Вони демонструють, як прозора приватизація дає шанс на відновлення, розбудову й розвиток неефективних та збиткових підприємств. Це ще раз доводить, що приватний менеджер набагато ефективніший, ніж держава", - зазначив Микола Іщук.

До слова, підприємство співпрацює з органами місцевого самоврядування, підприємство забезпечує роботою близько півтисячі осіб, значна частина яких – висококваліфіковані фахівці, які не виїхали за кордон, а продовжують працювати та наближати нашу перемогу.

 Нагадуємо, що скоро відбудеться аукціон з приватизації ЄМК ДП "Угерський спиртовий завод", що дає можливість старту нового бізнесу чи розвитку вже працюючого.