A A A K K K

На Львівщині підписали Меморандум про співпрацю

29 червня 2023 року РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях разом з Територіальним управлінням БЕБ у Львівській області та Територіальним управлінням БЕБ у Закарпатській області підписали Меморандум.

Сторони домовилися про спільну роботу, спрямовану на досягнення мети, щодо підготовки та реалізації спільних заходів і проєктів, забезпечення обміну досвідом у правовій, організаційній та функціональній сферах, виявлення та оцінювання ризиків і загроз у економічній безпеці, напрацювання способів їх мінімізації та усунення.

Спільними зусиллями будуть створені умови для розвитку бізнесу, усунення передумови існування схем протиправної діяльності у сфері економіки та буде забезпечено економічну безпеку держави.           

"Український бізнес шукає можливість продовжувати роботу, заробляти гроші, сплачувати податки та допомагати Збройним силам України, і ми робитимемо все можливе аби приватний бізнес мав можливості розвиватися. Сьогодні, економічний фронт надзвичайно важливий тому, що залучені кошти, які йдуть на підтримку Сил Оборони."- зазначив Микола Іщук

Тому, ми не зупиняємось на досягнутому, а продовжуємо працювати задля процвітаючого майбутнього нашої держави. Дякуємо усім учасникам сьогоднішньої зустрічі та сподіваємось на плідну співпрацю в майбутньому.08:36