A A A K K K

РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях підписало меморандум про співпрацю з Агенцією регіонального розвитку Львівщини

Сьогодні начальник Регіонального відділення Фонду держмайна по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук та директор Агенції регіонального розвитку Львівської області Орест Фільц підписали меморандум про співпрацю.

Відповідно до укладеного Меморандуму, сторони домовилися про спільну роботу щодо промоції об’єктів приватизації та оренди. Спільна мета - залучення іноземних та національних інвестицій в економіку України та встановлення стратегічного виробництва.

«Співпраця дозволить розширити інформаційне поле та показати можливість ведення прозорого інвестиційного бізнесу в регіоні та довіру до державних владних структур. Підписання меморандуму стане наступним кроком у розбудові ефективної взаємодії. Приватний капітал є невід'ємною складовою оновлення та сталого зростання України», — наголосив Микола Іщук.

«Агенція регіонального розвитку Львівської області — команда експертів, аналітичний центр, проєктний офіс, майданчик для співпраці влади, бізнесу та громад. Спільна діяльність сторін сприятиме залученню інвестицій для реалізації пріоритетних проєктів розвитку і відновлення економіки», — зазначив Орест Фільц.

Нагадаємо, нещодавно було підписано Меморандум з Територіальним управлінням БЕБ у Львівській області та Територіальним управлінням БЕБ у Закарпатській області.12:39