A A A K K K

На Львівщині відбувся українсько-латвійський форум

31.07.2023 начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук взяв участь в українсько-латвійському форумі.

Також, на заході були присутні Почесний консул Латвії у Львові, представники латвійського та українського бізнесу, представники Львівської обласної військової адміністрації, Львівської торгово-промислової палати, Європейської бізнес асоціації.

Ключовою темою обговорення було питання двостороннього співробітництва між Україною та Латвією, розвиток співпраці з іноземними партнерами в сфері перспективних інвестиційних проєктів, а також участь іноземного бізнесу в програмі приватизації державної власності в Україні.

"ФДМУ майже щодня проводить приватизаційні аукціони, на яких шукає інвесторів для різноманітних державних активів. Зазвичай це промислова нерухомість, сільськогосподарські активи, cпиртзаводи, готелі, та інші промислові підприємства, які не є стратегічними для держави входять у цю категорію. Також можна вкладати інвестиції в приміщення, будівлі, магазини, гаражі, лазні, склади, цехи. Коли інвестори купують таке майно, вони інвестують кошти та дають цим об'єктам друге життя. Кожен такий аукціон — це можливість для підприємців відкрити власну справу, інвестувати в Україну" - зазначив Микола Іщук.

Фонд держмайна нагадує світовій спільноті — Україна не лише місце, де відбуваються складні бої, а й місце можливостей для реалізації амбітних проєктів!