A A A K K K

Начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук відвідав Сорочинський ярмарок

У Львівському палаці мистецтв 24 серпня, відкрився національний Сорочинський ярмарок, який є найбільшим в Україні і найвідомішим за її межами ярмарково – виставковим заходом.

До початку повномасштабної війни ярмарок проводили на Полтавщині, а цього разу у Львові. Його унікальність полягає у тому, що він зберігся з XVIII століття до наших днів.

Під час заходу представили 105 учасників з усіх регіонів України. Торгівлю здійснюють 14 українських підприємств-виробників товарів легкої промисловості, 42 виробники крафтової продукції понад 40 майстрів народних промислів.

Попри війну та економічні труднощі, неймовірно бачити, що українці розвивають свій бізнес, розширяють ринки та наймають більшу кількість людей. Їхня тверда рішучість досягти успіху та сприяти економічному зростанню країни дійсно надихає.

Зазначимо, що Фонд держмайна є найбільшим орендодавцем в країні. Сьогодні є багато бізнесів, яким довелось релокуватись на нові місця, тому оренда державних об’єктів нерухомості для відновлення роботи великих складів чи маленьких кав’ярень — це реальна можливість вижити і спільно відновлювати економіку України. Водночас Фонд держмайна здійснює пошук вільних площ та пропонує підприємствам найбільш відповідні для передислокації, вакантні для використання державні об’єкти.