A A A K K K

Керівник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях зустрівся з членом Вестмінстерська ради Великої Британії

04 січня керівник РВ ФДМУ Микола Ішук зустрівся з членом Вестмінстерської ради Великої Британії, представником лейбористської партії Paul Fisher, який перебував з робочим візитом у Львові.
Під час зустрічі Paul Fisher зазначив, що є дві причини, чому він в Україні, зокрема у Львові. По-перше, щоб висловити солідарність і продемонструвати, Англія разом із українським народом. Друге – дослідити і почути від українських представників влади як представники Вестмінстерської ради могли б підтримувати Україну в час війни.

Микола Іщук висловив подяку за підтримку України та українського народу.

Присутні на зустрічі озвучили основні сфери підтримки зумовлені викликами спричиненими війною. Обговорили подальшу співпрацю, зокрема налагодження партнерства. Саме тому актуальним є питання створення платформи для об’єднання і співпраці. Налагодження зв’язків з іноземними інвесторами допоможе не тільки вистояти під час війни, але й масштабуватися у повоєнний час, стати міцною ланкою вітчизняної економіки та інтегруватися у світову.