A A A K K K

Команда ФДМУ розповіла все про особливості приватизації та оренди державного майна в умовах воєнного стану

Команда ФДМУ розповіла все про особливості приватизації та оренди державного майна в умовах воєнного стану.

30 березня відбувся вебінар на тему: " Особливості приватизації та оренди державного майна в умовах воєнного стану" за участі директора Департаменту приватизації ФДМУ Владислава Данилішина, директора Департаменту оренди та розпорядження державним майном ФДМУ Андрія Шрамка та представників РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях – в.о. начальника РВ ФДМУ Оксани Іватьо та заступника начальника РВ - начальника Управління забезпечення реалізації повноважень у Закарпатської області ФДМУ Наталії Кастрової .

Вебінар був проведений для агровиробників, сільськогосподарських дорадників та представників територіальних громад України.

Було розглянуто ряд питань:

• Які можливості пропонує держава та Фонд державного майна для підприємців.

• Як була змінена нормативна база після повномасштабного вторгнення, щоб зробити процес приватизації та оренди швидшим та простішим для бізнесу.

• Презентація об'єктів, які будуть виставлені на приватизацію у 2023 році.

Реакцією бізнесу на вторгнення стала масштабна внутрішня міграція. Від зони активних бойових дій чимало підприємців перемістилися до безпечніших західних регіонів, аби продовжити роботу. Отже, бізнес потребує нових можливостей для роботи на новому місці. Це склади, об’єкти для запуску малого бізнесу, виробничі будівлі та цілі підприємства, переробні потужності.

"Україна сьогодні — це можливості майбутнього. Тому приватизація – це залучення приватних інвестицій у розвиток економіки, створення нових робочих місць та підвищення конкурентоспроможності українських підприємств."- зазначила Оксана Іватьо.