A A A K K K

Микола Іщук взяв участь у нараді з представниками територіальних громад – обговорили напрямки співпраці

Вчора, 20 грудня, начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук взяв участь у нараді з представниками об’єднаних територіальних громад. Захід організований Асоціацією Місцевих Рад "Ради Львівщини".

«Завдання Фонду державного майна – не лише продати збиткові активи з максимальною користю для держави, а й створити можливості для розвитку бізнесу та підтримки підприємців під час війни. Безпосередньо співпраця та взаємодія між Фондом та місцевим самоврядуванням впливає на якість і ефективність продажу об’єктів державної форми власності. Адже в багатьох населених пунктах є об’єкти, які не використовуються 10-15 років. Необхідно звернутися до Фонду з пропозицією про приватизацію. Будемо робити все, щоб шлях до прозорого аукціону був найкоротшим”, – зазначив Микола Іщук.

Всі активи, які умовно називаються «активами», а по суті є «пасивом» держави потрібно давно випустити на ринок, давати змогу інвесторам реалізовувати свої бізнес-проєкти.

Якщо серед актуальних пропозицій ви не знайшли омріяний об’єкт, то ініціювати приватизацію можна самостійно. Коротка інструкція, як це зробити, за посиланням — https://bit.ly/3rTwn