A A A K K K

Микола Іщук взяв участь у заході «Омбудсмен: рік на варті прав людини», де розповів про приватизацію та нові законодавчі ініціативи

Вчора, 6 липня, начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук взяв участь у заході «Омбудсмен: рік на варті прав людини».

В ході зустрічі, зокрема, Микола Іщук розказав щодо перспективи розвитку української економіки та залучення інвестицій. Також, учасники заходу обговорили виклики, які стоять перед економікою та інвесторами під час війни.

Керівник РВ ФДМУ звернув увагу на законодавчі ініціативи, прозорість проведення онлайн-аукціонів та особливий порядок визначення стартової ціни об’єкта приватизації, стартова ціна визначається на рівні балансової вартості об’єкта (активів об’єкта) приватизації.

«Команда Фонду держмайна працює над реформуванням оціночної діяльності в Україні. Вона включатиме, зокрема, підходи та інструменти для оцінки збитків від війни»,– зазначає Микола Іщук.

Також він додав, що такі заходи є важливим джерелом інформації для розуміння ситуації та виявлення проблем, що потребують нашої уваги та дій.