A A A K K K

На Львівщині підписали Меморандум про співпрацю між РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях та Львівською Аграрною палатою

01 березня 2023 року Оксана Іватьо – в.о. начальника РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях та Павло Музика – президент Львівської Аграрної палати підписали Меморандум про співпрацю, з метою залучення іноземних та національних інвестицій в економіку України. та встановлення стратегічного співробітництва.

«Регіональне відділення співпрацює з Львівською Аграрною палатою для реалізації державної політики щодо приватизації та оренди державного майна наша взаємодія має бути ще предметнішою, ще тіснішою», наголосила в.о. начальника РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Оксана Іватьо.

Оксана Іватьо також зазначила, що підписання Меморандуму дозволить об’єднати зусилля для розвитку бізнесу в нашому регіоні, перетворюючи непрацюючі активи в працюючі, шляхом залучення національних та іноземних інвестицій.

«Співпраця дозволить розширити інформаційне поле та показати можливість ведення прозорого інвестиційного бізнесу в регіоні та довіру до державних владних структур», – наголосив Павло Музика.