A A A K K K

На Львівщині відбулась регіональна конференція «Як вижити бізнесу? Проблеми до вирішення»

Сьогодні 4 жовтня начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук взяв участь у регіональній конференції «Як вижити бізнесу? Проблеми до вирішення». У заході також взяли участь представники ЛОВА та інших органів виконавчої влади, Агенції регіонального розвитку Львівської області, представники бізнесу із західних областей України, провідних аналітичних центрів, бізнес-асоціації західного регіону, ЗМІ.

На конференції обговорили актуальні питання щодо умов зростання підприємницького середовища.

"Прозорість та відкритість – головні принципи роботи Фонду держмайна: будь-хто може взяти участь в аукціонах. Водночас будь-яке втручання в хід аукціону неможливе. Головна мета реформи приватизації та передачі в тимчасове користування майна – прозорий, швидкий та ефективний продаж, оренда активів державної власності з високим рівнем громадського контролю та запобіганням проявів корупції." – наголосив Микола Іщук.

Безперечно, головна проблема бізнесу, як і всієї України, – військова агресія росії. Український бізнес у цій ситуації може лише зробити релокацію до більш безпечних регіонів, щоб мінімізувати ризики, але не всі мають для цього можливості. Попри загрозу для існування бізнес намагається тримати удар, розвивається, зберігає робочі місця, платить податки. Релокація – один з важливих елементів відновлення економіки України під час воєнного стану.

Більш детально можна дізнатися про пільгові умови, перейшовши за посиланням Більш детально про це можна дізнатись за посиланням http://surl.li/lpnqu.