A A A K K K

Начальник РВ ФДМУ Микола Іщук взяв участь у засідання "Офісу супроводу інвестора"

Начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук взяв участь у засіданні "Офісу супроводу інвестора".

До складу Офісу належать також представники Львівської ОВА, ДСНС у Львівській області, Державної прикордонної служби, «Львівобленерго» та «Львівгаз», Львівської митниці, Державної міграційної служби тощо.
 
Ключовою темою обговорення було питання співпраці усіх органів державної влади та сприяння інвесторам у веденні бізнесу в Україні, допомогу в отриманні необхідних дозволів та погоджень та й загалом у реалізації інвестиційних проєктів.

"Переважна більшість інвесторів бере участь у приватизаційних та орендних аукціонах. Створення бізнесу на базі державного майна – це також створення нових робочих місць та додаткові податки до бюджету.Тільки завдяки ефективній співпраці можливо створення сприятливого середовища для ведення бізнесу, відновлення довіри інвесторів до приватизаційних процесів, залучення інвестицій в економіку України. Наше завдання – зробити усе можливе, аби показати, що Україна не лише місце, де відбуваються складні бої, а й місце можливостей для реалізації амбітних проєктів ", – зазначив Микола Іщук.



Також на зустрічі звернули увагу на проблемні питання та обговорили, як сприяти розв'язанню цих проблем, долучаючи до процесів територіальні громади.
Сьогодні всі ми поєднані однією спільною метою – перемогою України. Кожен з нас робить усе можливе для її наближення!