A A A K K K

Начальник РВ ФДМУ Микола Іщук зустрівся із керівницею Львівського офісу Європейської Бізнес Асоціації

Під час зустрічі обговорили напрями співпраці. Адже, Європейська Бізнес Асоціація  –  це допомога у налагодженні партнерських відносин, це шлях до встановлення ділових зв’язків з кращими міжнародними та українськими компаніями. 
 
Микола Іщук зазначив про те, що приватизація чи оренда – це не лише наповнення бюджету, а також залучення сталих інвестицій, модернізація активів, створення нових робочих місць та економічне зростання в регіонах. Беззаперечно, це все сприятиме розвитку, в якому однаково зацікавлений Фонд державного майна України та громади. Виклики, які стоять перед відомством, чималі. Підприємства, які не є стратегічними мають бути приватизовані. Адже наша мета – максимальне наповнення державного бюджету. Кожна гривня сьогодні працює на оборону країни.
 
З огляду на те, що для іноземних інвесторів можуть бути потенційно цікавими обʼєкти, що знаходяться в компетенції ФДМУ, співпраця є важливою передумовою залучення інвестицій в Україну. Brownfield-активи, тобто вже існуючі виробничі потужності або об’єкти нерухомості, які покинуті або економічно не завантажені, вигідні бізнесу через наявні там комунікації. 

Тому співпраця сьогодні є важливою на всіх рівнях!