A A A K K K

Перший заступник Голови ФДМУ Денис Шугалій з робочим візитом відвідав Львівщину

 

19 січня  Перший заступник Голови Фонду державного майна Денис Шугалій  та начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук, побували на ДП "Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою".

Спільно з представниками регіонального відділення оглянули підприємство та обговорили можливі варіанти для поліпшення діяльності.

Підприємство передане до сфери управління ФДМУ. На балансі підприємства обліковується більше 6 тис м² нерухомого майна. Крім того, значна частина приміщень державного підприємства передана в оренду бюджетним установам.

У ході зустрічі були обговорені питання підвищення ефективності управління державним майном, зокрема розширення переліку потенційних об’єктів оренди та приватизації з метою залучення інвестицій та надходжень до державного бюджету України, ефективності реалізації реформ Фонду.

Перший заступник Голови Фонду державного майна Денис Шугалій  також з робочим візитом відвідав Регіональне відділення ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях.

Заслухав  керівників  структурних підрозділів обговорили плани на 2024 рік, попит на об'єкти, зокрема перелік потенційних об’єктів оренди та приватизації, з метою залучення інвестицій та надходжень до державного бюджету України.

Продовжуємо працювати задля посилення ефективності української економіки.