A A A K K K

Посилення співпраці з кредитно-фінансовими установами Львівщини

20 вересня відбулася зустріч представників Регіонального відділення ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях та Асоціації банків Львівщини.

На зустрічі розглянули ряд питань, зокрема:

1. Як ініціювати оренду;

2. Система онлайн-аукціонів з оренди та приватизації, які інформаційні ресурси для цього задіяні;

3. Які санкційні активи російських олігархів та колаборантів, передані до Фонду.

"Метою Фонду держмайна – є перетворення непродуктивних активів на продуктивні, залучення компетентних інвесторів через механізми приватизації та оренди непрофільних для держави об’єктів на онлайн-аукціонах", – зазначив Микола Іщук.

Дякуємо, колегам з Асоціації банків Львівщини та сподіваємося на посилення співпраці.

Відтепер взяти в оренду приміщення можна значно швидше. Сьогодні з дати оголошення торгів до дати проведення аукціону становить 5 календарних днів замість 20, а строки погодження органом управління передачі в оренду держмайна – з довоєнних 25 днів до 7 днів. Створено всі необхідні механізми аби орендувати держмайно було надійніше. Строки договорів оренди повернуто на довоєнний період – 5 років і більше та без змін у вартості.

Нагадуємо, для релокованого бізнесу існує окрема програма, яка дозволяє орендувати державне майно за пільговими умовами. Більш детально про це можна дізнатись за http://surl.li/kznyi Інформацію про всі пропозиції оренди можна оглянути на сайті orenda.gov.ua.