A A A K K K

Представники Регіонального відділення ФДМУ взяли участь в Українсько-польському бізнес-форумі

4 грудня начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук взяв участь в Українсько-польському бізнес-форумі.

У форумі взяли участь понад 100 учасників з обох країн. Також на форумі були присутні представники бізнес-асоціацій Польщі та Львова, керівництво Львівської ОВА, інших органів державної влади, підприємці.

Сьогодні вкрай важливо налагодити продуктивну міжнародну комунікацію з метою відновлення діяльності вітчизняного бізнесу та польських інвесторів в Україні, зокрема й тих, що були змушені релокуватись через війну рф проти України. Цей форум дозволить бізнесам обох країн знайти нові напрямки співпраці, створити додаткові робочі місця.

Захід знову стане епіцентром консолідації бізнес-середовища з метою підтримки українського і польського бізнесів в Україні в умовах військової агресії та налагодження ділових контактів у форматі Україна-Польща.

В межах форуму Агенція регіонального розвитку Львівщини та Верхньосілезький фонд підписали двосторонній меморандум. Сторони задекларували свою готовність розпочати співпрацю у сфері підтримки підприємств малого та середнього бізнесу з Сілезького воєводства, розширенні діяльності на українському ринку тощо.

"Залучення інвестицій для відновлення економіки України є вкрай важливим завданням ФДМУ. Фонд, який контролює 1,5 мільйона об'єктів державної власності, має намір зробити ці активи доступними для інвестування", – зазначив Микола Іщук.

Нагадаємо, що у липні цього року РВ ФДМУ було підписано меморандум про співпрацю з Агенцією регіонального розвитку Львівщини.