A A A K K K

Представники Регіонального відділення Фонду державного майна України взяли участь у відкритті інтенсивного курсу Next generation public leaders

20 листопада 2023 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка стартував інтенсивний курс Next generation public leaders – п’ятиденний інтенсив не тільки для студентів, але й для усіх, хто прагне стати чинником позитивних змін в Україні. Організував курс Львівський національний університет імені І Франка (факультет управління фінансами та бізнесу) спільно з Асоціацією місцевих рад «Ради Львівщини» та Львівським регіональним відділенням Асоціації обʼєднаних територіальних громад.

Курс Next generation public leaders покликаний сприяти залученню до перегляду та оновлення освітніх програм і кваліфікаційних вимог компетентних публічних управлінців як основних стейкхолдерів і партнерів.

Присутні дізналися про практичні аспекти та напрями діяльності Фонду державного майна, зокрема приватизацію та оренду державного майна, особливі виклики, які постануть перед фахівцями у складний для України час.

«Такі практичні інтенсиви та взаємодія допомагають краще усвідомити зміни в управлінні на місцевому рівні і те, які навички потрібно розвивати для успішного працевлаштування та побудови кар’єри. Користуючись нагодою, я запрошую студентів проходити у нас практику, стажування, а після цього, за бажанням, долучитися до команди Фонду держмайна, – зазначив Микола Іщук.

24 листопада 2023 року начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України в межах інтенсивного курсу Next generation public leaders говоритиме про управління державним майном в Україні: виклики в умовах воєнного стану.