A A A K K K

Представники РВ ФДМУ провели День відкритих дверей на об`єктах приватизації

8 грудня начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук провів День відкритих дверей щодо ознайомлення потенційних покупців з об'єктами приватизацї, а саме:

Будівлі та споруди, загальною площею 2 639,8 м², за адресою: Львівська обл.,Стрийський р-н.,
смт. Славське, вул. Рожаночка, 6. Детальніше за посиланням: http://surl.li/ntapo.

Ремонтно-механічна майстерня, загальною площею 562, 4 м², за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н., смт. Славське, вул. Устияновича, 65А. Детальніше за посиланням: http://surl.li/nqobz.

У ході зустрічі з інвесторами докладно розповіли про приватизацію державного майна, адже приватизація це один із найважливіших напрямів діяльності Фонду, де основним завданням, крім залучення інвестицій, є перетворення непрацюючих активів у продуктивні.

Звернули увагу на:

- порядок участі в онлайн-аукціонах з приватизації;

- визначення переможця електронного аукціону;

- укладання договору купівлі-продажу.

Також обговорили питання, які виникають під час приватизації та надали повну інформацію про об'єкти, аукціони з яких відбудуться 15 та 20 грудня.

«Кожен мертвий державний актив повинен знайти нового ефективного власника, який перезапустить його роботу, створить додану вартість, нові робочі місця, запустить економічний маховик», – наголосив присутнім Микола Іщук.

Ми закликаємо всіх зацікавлених осіб брати активну участь у процесах приватизації та інвестувати в перемогу разом із Фондом державного майна України.