A A A K K K

Провели День відкритих дверей на ДП "Львівський державний інститут з проектування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств"

9 січня начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук провів День відкритих дверей для ознайомлення потенційних покупців з об'єктом приватизації. Оглянули Єдиний майновий комплекс державного підприємства "Львівський державний інститут з проектування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств", який знаходиться, за адресою місто Львів, вул. Золота, 8.

У ході зустрічі з інвесторами докладно розповіли про порядок приватизації державного майна. Участь в аукціоні може взяти кожен – долучайтесь до торгів за посиланням: http://surl.li/ormom.

Кінцевий строк подання цінових пропозицій: 15 січня 2024 року.

Аукціон відбудеться: 16 січня 2024 року.

Кожен мертвий державний актив повинен знайти нового ефективного власника, який перезапустить його роботу, створить додану вартість, нові робочі місця. Сьогодні важко називати активом те, що вже багато років є пасивом. Ефективно приватизований об’єкт може стати точкою росту для бізнесу і регіонального розвитку, для зменшення боргового навантаження, - наголосив присутнім Микола Іщук.

 

Аактуальні пропозиції щодо приватизації держмайна можна знайти на наших ресурсах в telegram — http://surl.li/mwtuw або на сайті privatization.gov.ua.

Також ви можете самостійно ініціювати приватизацію об’єкта. До прикладу, у 2023 році до Фонду надійшло 267 заяв на включення об’єктів до переліку тих, що підлягають приватизації. Як це зробити - інструкція за посиланням https://bit.ly/4aGlquE.