A A A K K K

Розповіли про можливості, які створює ФДМУ на форумі інновацій та можливостей «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО 2.0»

Начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук взяв участь у Форумі інновацій та можливостей «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО 2.0».

Масштабний соціальний захід, об’єднав людей, котрі вірять в Україну, розвивають успішні бізнеси, втілюють передові технологічні розробки та створюють нові можливості для українців.

"ФДМУ майже щодня проводить приватизаційні аукціони, на яких шукає інвесторів для різноманітних державних активів. Зазвичай це промислова нерухомість, сільськогосподарські активи, cпиртзаводи, готелі, та інші промислові підприємства, які не є стратегічними для держави входять у цю категорію. Також можна вкладати інвестиції в приміщення, будівлі, магазини, гаражі, лазні, склади, цехи. Коли інвестори купують таке майно, вони інвестують кошти та дають цим об'єктам друге життя. Кожен такий аукціон — це можливість для підприємців відкрити власну справу, інвестувати в Україну", - наголосив під час заходу Микола Іщук.

 

Також, у ході форуму обговорили ще один важливий напрям роботи – санкційні активи. ФДМУ отримав в управління 136 санкційних об’єктів та готує їх до приватизації чи оренди.Для того, щоб кожен розумів як відбувається підготовка активів, команда Фонду запустила сайт – https://sanlist.spfu.gov.ua, на якому відкрита повна інформація про кожен об’єкт та етап підготовки, на якому вони перебувають.

Такі зустрічі є активним комунікаційним майданчиком для представників влади, підприємців, інвесторів та дотичних кіл людей задля обміну думками. Тож продовжуємо об'єднуватися і працювати на спільну перемогу!