A A A K K K

Приватизація на Полтавщині: оголошено онлайн-аукціон з приватизації частини адміністративної будівлі, загальною площею 99,4 кв.м.

Регіональне відділення ФДМУ по Полтавській та Сумській областях оголошує про проведення онлайн-аукціону з приватизації частини нежитлової будівлі, загальною площею 123,9  м2 у смт Чутове, Полтавський р-н (стара назва - Чутівського р-ну),  Полтавської області.

Зазначений актив розташований за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н (стара назва  - Чутівський р-н),  смт. Чутове, пров. Центральний, 4 та перебуває на балансі Головного управління статистики у Полтавській області (код ЄДРПОУ 02361892).

Стартова ціна об’єкту приватизації – 271 900,00 грн.

Онлайн-аукціон з  умовами з продажу об’єкта відбудеться 28 січня 2022 року, прийом заявок для участі в аукціоні триватиме до 27 січня  2022 року.

Детальна інформація про об’єкт:

на сайті: https://privatization.gov.ua/product/chastyna-administratyvnoyi-budivli-zagalnoyu-ploshheyu-99-4-kv-m/

Для участі в аукціоні необхідно зареєструватись на будь-якому із підключених до системи  Прозорро.Продажі майданчиків. Детальна інформація про електронні майданчики: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2