A A A K K K

Про затвердження форм, за якими надаються відомості для внесення до Реєстру корпоративних прав держави

№ 1980 від 5 листопада 2003 р.

НАКАЗ N1980
06.11.2003 Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
19 листопада 2003 р.
за N 1064/8385
Про затвердження форм, за якими
надаються відомості для внесення до
Реєстру корпоративних прав держави

    На виконання пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 29.10.2003 N 1679 ( 1679-2003-п ) "Про формування і ведення Реєстру корпоративних прав держави" Н А К А З У Ю:

    1. Затвердити форму надання інформації, встановлену Фондом державного майна України, для внесення до Реєстру корпоративних прав держави відомостей, які надаються Фонду державного майна України міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, обласними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями, що виступають засновниками акціонерних товариств або здійснюють функції управління корпоративними правами держави в акціонерних товариствах (додається).

    2. Затвердити форму надання інформації, встановлену Фондом державного майна України, для внесення до Реєстру корпоративних прав держави відомостей, які надаються Фонду державного майна України міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, обласними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями, що виступають засновниками інших господарських товариств або здійснюють функції управління корпоративними правами держави у таких господарських товариствах (додається).

    3. Затвердити форму надання інформації, встановлену Фондом державного майна України, для внесення до Реєстру корпоративних прав держави відомостей, які надаються Фонду державного майна України міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, обласними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями, що виступають засновниками державних (національних) акціонерних та холдингових компаній або здійснюють функції управління корпоративними правами держави у таких державних (національних) акціонерних та холдингових компаніях (додається).

    4. Департаменту стратегії та обліку корпоративних прав держави:

  • забезпечити подання наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України;
  • після державної реєстрації наказу в Міністерстві юстиції України забезпечити його опублікування в установленому порядку.

    5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Фонду державного майна України Григоренка Є.М.


    Голова Фонду М.Чечетов

    Архiв з формами в форматi .xls
    Інструктивний лист