A A A K K K

Про затвердження єдиного плану-графіка виставлення на продаж у 2014 році об‘єктів груп В, Г

№ 387 від 28 січня 2014 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

28.01.2014                                         Київ                                                 № 387

Про затвердження  єдиного       
плану-графіка виставлення
на продаж у 2014 році об‘єктів груп В, Г

На виконання пп. 2.2 п. 2 наказу Фонду державного майна України від 20.01.2014 № 149 «Про затвердження єдиного плану-графіка виставлення на продаж у 2014 році об‘єктів груп В, Г», а також з метою вжиття заходів для забезпечення грошових надходжень від приватизації державного майна до Державного бюджету України у  2014 році                                                                                                                                                       

НАКАЗУЮ:

  1.  Затвердити єдиний план-графік виставлення на продаж у 2014 році об‘єктів груп В, Г (далі – план-графік) згідно з додатками:

1.1. Об‘єкти груп В, Г, що підлягають виставленню на продаж на конкурсі з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону (Додаток 1).

1.2. Об‘єкти груп В, Г, що підлягають виставленню на продаж на фондових біржах та відкритих грошових регіональних аукціонах (Додаток 2).

1.3. Об‘єкти груп В, Г, що підлягають виставленню на продаж у 2014 році після прийняття Кабінетом Міністрів України рішення про приватизацію та передачу пакетів акцій до Фонду державного майна України (Додаток 3).

  1. Управлінню планування та пільгового продажу, Управлінню з питань реформування власності, Управлінню корпоративних прав держави, начальникам регіональних відділень забезпечити, згідно з планом-графіком, підготовку об‘єктів груп В, Г для виставлення на продаж.
  2. Управлінню з питань оціночної діяльності протягом 1 дня після затвердження акта оцінки пакета акцій забезпечити передачу Управлінню конкурсного продажу, Управлінню планування та пільгового продажу затвердженого акта оцінки пакета акцій.
  3. Управлінню конкурсного продажу, Управлінню біржової діяльності та проведення аукціонів, начальникам регіональних відділень забезпечити публікацію інформаційних повідомлень про продаж об‘єктів груп В, Г не пізніше встановлених термінів згідно з планом-графіком.
  4. Управлінню з питань оціночної діяльності, Управлінню з питань реформування власності, Управлінню корпоративних прав держави,  Управлінню конкурсного продажу, Управлінню біржової діяльності та проведення аукціонів,  начальникам регіональних відділень оперативно інформувати Управління планування та пільгового продажу, а також надавати до 5 числа кожного місяця наступного за звітним уточнену інформацію про здійснені заходи з підготовки до продажу та продажу включених до
    плану-графіка об’єктів груп В, Г з метою проведення моніторингу.
  5. Управлінню планування та пільгового продажу забезпечувати внесення змін до плану-графіка: після фактичного прийняття Кабінетом Міністрів України рішення щодо умов продажу об‘єктів груп В, Г, включених до Додатку 1;   після прийняття Кабінетом Міністрів України рішення про приватизацію та передачу пакетів акцій до Фонду державного майна України об‘єктів груп В, Г, включених до Додатку 3; за результатами проведення моніторингу виставлення на продаж об‘єктів груп В, Г.
  6. Кошти від продажу об‘єктів груп В, Г зараховуються як виконання завдань органу приватизації, відповідальному за виставлення на продаж цих об‘єктів, згідно з планом-графіком.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Голова Фонду                                                                              О. Рябченко

Pl_gr_2014_I_IV_dod1_3.xlsДодаток