A A A K K K

Наказ ФДМУ "Про підсумки аукціону з продажу державної частки у статутному капіталі спільного українсько-швейцарського підприємства у формі ТОВ «ТЕМА» " (Код за ЄДРПОУ 19358098)

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

17.10.2016                                       Київ                                      №__1877__

 

Про підсумки аукціону з  продажудержавної
частки у статутному капіталі спільного
українсько-швейцарського підприємства
у формі ТОВ «ТЕМА»

 

Відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного майна», у зв‘язку з відсутністю заяв від потенційних покупців на участь в аукціоні з продажу державної частки у статутному капіталі спільного українсько-швейцарського підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕМА», що становить 40 % статутного капіталу товариства

 

НАКАЗУЮ:

1. Вважати таким, що не відбувся, аукціон з продажу державної частки у статутному капіталі спільного українсько-швейцарського підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕМА», що становить 40 % статутного капіталу товариства, оголошений у газеті «Відомості приватизації» від 12 вересня 2016 року № 73 (989), запланований на 11 жовтня 2016 року.

2. Управліннювзаємозв’язків з громадськістю та редакційної діяльності Департаменту комунікаційного забезпечення, роботи з ВРУ та розпорядження державним майном вжити заходи щодо публікації у газеті «Відомості приватизації» та розміщення на веб-сайті Фонду державного майна України інформації стосовно результатів продажу на аукціоні державної частки у статутному капіталі спільного українсько-швейцарського підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕМА», що становить 40 % статутного капіталу товариства.

3. Управлінню конкурсного продажу та біржової діяльності Департаменту приватизації вжити заходи щодо подальшого продажу державної частки у статутному капіталі спільного українсько-швейцарського підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕМА», що становить 40 % статутного капіталу товариства.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Заступник Голови Фонду                                                         А. Гайдуцький