A A A K K K

Проєкт наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку надання переможцем аукціону з продажу об`єкта великої приватизації коментарів та пропозицій до проєкту договору купівлі-продажу»

Повідомлення
про оприлюднення проєкту наказу Фонду державного майна України
«Про затвердження Порядку надання 
переможцем аукціону з продажу об'єкта великої приватизації коментарів та пропозицій
до проєкту договору купівлі-продажу»

Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фондом державного майна України повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду державного майна України проєкту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку надання переможцем аукціону з продажу об'єкта великої приватизації коментарів та пропозицій до проєкту договору купівлі-продажу» (далі – Проєкт).

Проєкт розроблено відповіднодо частини десятої статті 19 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» таз метою приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність до вимог законодавства України.

Зауваження та пропозиції до Проєкту просимо надсилати у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня оприлюднення цього повідомлення на адресу: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент приватизації.
Адреса електронної пошти: (e-mail: sandra@spfu.gov.ua).

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження та пропозиції до оприлюдненого Проєкту надаються фізичними, юридичними особами та їх об’єднаннями, крім розробників, Державній регуляторній службі України на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: mail@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до Проєкту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються Фондом державного майна України протягом місяця від дати його оприлюднення.

 

Директор Департаменту
приватизації Фонду державного
майна України                                                                                                      Владислав ДАНИЛІШИН

 

Проєкт наказу

Порядок

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу

Звіт