A A A K K K

Проєкт наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Типового договору про конфіденційність інформації про об’єкт великої приватизації між організатором аукціону та оператором електронного майданчика»

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Фонду державного майна України
«Про затвердження Типового договору про конфіденційність інформації про об’єкт великої приватизації між організатором аукціону та оператором електронного майданчика»

Фонд державного майна України відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення на офіційному сайті Фонду державного майна України проєкту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Типового договору про конфіденційність інформації про об’єкт великої приватизації між організатором аукціону та оператором електронного майданчика» (далі - проєкт наказу) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

          Проєкт наказу розробленовідповідно до частини десятої статті 19 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

          Метою підготовки проєкту наказу є виконання вимог Закону України від 28 липня 2022 року № 2468-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння процесам релокації підприємств в умовах воєнного стану та економічного відновлення держави».

          Зауваження та пропозиції до проєкту наказу просимо надсилати на адресу Фонду державного майна України: вул. Генерала Алмазова, 18/9, м. Київ, 01133, та на електронну адресу:pov@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого проєкту наказу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробників, Державній регуляторній службі України на адресу: вул. Арсенальна, 9/11,
м. Київ, 01011. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу прийматимуться  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Директор Департаменту
маркетингу об’єктів приватизації                                                       Віталій ДИШЛОВИЙ

 

Проєкт наказу

Типовий договір

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу

Звіт