A A A K K K

Проєкт наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, нормативно-правового акта»

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, нормативно-правового акта»

Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фондом державного майна України (далі – Фонд) повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду проєкту наказу Фонду «Про визнання таким, що втратив чинність, нормативно-правового акта» (далі – Проєкт).

Основною метою прийняття Проєкту наказу Фонду є приведення нормативно-правових актів Фонду у відповідність до вимог законодавства України шляхом визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду від 10 травня 2012 року № 639 «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсів з продажу пакетів акцій акціонерних товариств», зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 12 червня 2012 року за № 940/21252, із змінами.

Зауваження та пропозиції до Проєкту просимо надсилати у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня оприлюднення цього повідомлення на адресу: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент приватизації.
Адреса електронної пошти: (e-mail: zalepa@spfu.gov.ua).

 

 

Директор
Департаменту приватизації                                         Владислав ДАНИЛІШИН

 

 

Проєкт наказу

Пояснювальна записка

Звіт