A A A K K K

Проект постанови "Деякі питання оплати оренди державного майна"

Проект

 

 

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

 

від _________________                                № ______

 

Київ

 

Деякі питання оплати оренди державного майна

 

Кабінет Міністрів України постановляє:

 

1. Установити, що з 01 вересня 2016 року до 31 грудня 2019 року орендні ставки, визначені відповідно до додатків 1 та 2 до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 04 жовтня 1995 року № 786 (ЗП України, 1996 р., № 2, ст. 57), застосовуються у розмірі 70 відсотків встановленого обсягу.

 

2. Для проведення розрахунків за чинними договорами оренди цілісних майнових комплексів підприємств, їх структурних підрозділів та державного нерухомого майна, що укладені до набрання чинності цією постановою, застосовується орендна ставка, визначена відповідно до пункту 1 цієї постанови.

 

3. Фонду державного майна, Міністерству економічного розвитку і торгівлі та Міністерству фінансів проаналізувати наслідки практичного застосування цієї постанови і подати до 01 вересня 2019 року Кабінету Міністрів України пропозиції про внесення у разі потреби змін до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу.

 

 

Прем'єр-міністр України                                                       В. ГРОЙСМАН

 


Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу

Звіт