A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до деяких постанов Кабінету Міністрів України»

Повідомлення
про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України»

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України  «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України»  (далі – проєкт акта,  проєкт постанови) розроблено з метою удосконалення правового регулювання відносин між сторонами договірних орендних відносин/

Оскільки Примірним договором не передбачено можливість орендаря здійснювати списання орендованого майна. Разом з тим пунктом 33 Порядку списання об’єктів державної власності затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.11.2007 № 1314 «Про затвердження Порядку списання об’єктів державної власності» передбачено можливість списання орендованого майна орендарем. Тому з метою приведення у відповідність до норм чинного законодавства положень Примірного договору вносяться зміни у Примірний договір оренди.

Зауваження та пропозиції до проєкту Закону просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент оренди та розпорядження державним майном. Адреса електронної пошти v.nikitin@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови приймаються Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

Проєкт постанови

Зміни до проєкту постанови

Порівняльна таблиця до проєкту постанови

Пояснювальна записка до проєкту Закону

Аналіз регуляторного впливу