A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів великої приватизації»

Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів великої приватизації»

Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фондом державного майна України (далі – Фонд) повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів великої приватизації» (далі – Проєкт).

Проєктом пропонується визначити механізм проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів великої приватизації з використанням електронної торгової системи, визначення переможця за результатами електронного аукціону, розміру та порядку внесення плати за участь в електронному аукціоні відповідно до положень Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Зауваження та пропозиції до Проєкту просимо надсилати у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня оприлюднення цього повідомлення на адресу: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент приватизації.
Адреса електронної пошти: (e-mail: maya@spfu.gov.ua).

 

Директор
Департаменту приватизації                                                 Владислав ДАНИЛІШИН

 

 

Проєкт постанови

Порядок

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу