A A A K K K

Фонд держмайна проведе круглий стіл на тему «Приватизація — драйвер розвитку ринку нерухомості Києва»

5 лютого о 12:00 відбудеться круглий стіл на тему «Приватизація — драйвер розвитку ринку нерухомості Києва» під головуванням Заступника Голови Фонду державного майна України Тараса Єлейка за участі галузевих експертів.

Під час заходу будуть обговорені плани приватизації у першому півріччі 2021 року розташованих у місті Києві об'єктів. Зокрема, вплив приватизації на розвиток ринку нерухомості столиці, а також перспективи розвитку цих об'єктів.

Перелік об'єктів представлений різноманітними будівлями, приміщеннями та підприємствами, що займають площі від сотень до тисяч квадратних метрів, розташованих у різних куточках Києва.

Йтиметься, зокрема, про майно та будівлі ДП «Центр-Сервіс»,  «Київського державного науково-дослідного інституту текстильно-галантерейної промисловості», «Державного резервного насіннєвого фонду України», «Електронмашу», майнового комплексу бази відпочинку «Святошин», АТ «ПКМЗ» (завод «Більшовик») тощо.

Ознайомитися з повним переліком об'єктів, які плануються до приватизації у Києві, можна на сайті https://privatization.gov.ua.

Реєстрація на онлайн-участь у круглому столі — за посиланням: https://bit.ly/2Mn3HSQ.