A A A K K K

11 березня відбудеться круглий стіл на тему розблокування великої приватизації для залучення сталих інвестицій в економіку України

11 березня 2021 року відбудеться круглий стіл, присвячений обговоренню необхідності прийняття законопроекту про розблокування великої приватизації у другому читанні.

У заході візьме участь Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко, заступниця Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Світлана Панаіотіді, народні депутати Роксолана Підласа та Олексій Мовчан, а також представники провідних бізнес-асоціацій, які зможуть висловити свої позиції щодо процесу великої приватизації та у форматі відкритого діалогу обговорити важливі питання в цьому напрямі.

Круглий стіл буде проведено за фінансової підтримки проекту USAID «Економічний розвиток, управління та зростання підприємств» (EDGE).

Запрошуємо представників засобів масової інформації акредитуватись для участі в заході заповнивши реєстраційну форму за посиланням.

Адреса: вул. Хрещатик, 25, приміщення First Conference Hall

Дата і час: 11 березня 2021 року, 14:00 - 16:00

Довідково: 4 лютого 2020 року Верховна Рада голосами 284 народних депутатів підтримала законопроект про розблокування прозорих аукціонів великої приватизації в першому читанні. Прийняття цього законопроекту у другому читанні та в цілому Верховною Радою ліквідує останній бар’єр на шляху залучення сталих інвестицій через велику приватизацію в економіку України.