A A A K K K

16 липня відбудеться практичний семінар «Новий Сервіс автоматичної оцінки нерухомості: як це працює»

16 липня 2021 року відбудеться практичний семінар, в рамках якого буде надана інформація про основні етапи реформи оціночної галузі в Україні та можливості, які створює новий сервіс автоматичної оцінки нерухомості.

У заході візьмуть участь: Юлія Бєлова, заступниця Голови Фонду державного майна України, Світлана Булгакова, директор Департаменту оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності Фонду державного майна України, Вероніка Мудра, директор Департаменту цифрового розвитку та ІТ Фонду державного майна України, а також представники професійної спільноти оцінювачів майна, ріелтори та нотаріуси. 

Запрошуємо взяти участь в заході (online) заповнивши реєстраційну форму за посиланням. Акредитація завершується о 17:00 15.07.2021.

Дата і час: 16 липня 2021 року, 12:30 - 15:00.

Довідково: Фонд державного майна України впроваджує комплексну реформу сфери оцінки, важливою складовою якої є створення та запуск в експлуатацію Сервісу автоматичної оцінки об’єктів нерухомості. 

Нагадаємо, у лютому 2020 року Фонд держмайна запустив безкоштовний сервіс внесення інформації до Єдиної бази даних звітів про оцінку та усунув посередників – це вже зекономило українцям понад 1 млрд грн.