A A A K K K

Журналісти оглянуть легендарний «Електронмаш» перед його приватизацією

Фонд державного майна України запрошує журналістів оглянути унікальний об’єкт приватизації – держпідприємство «Електронмаш» в м. Києві, яке вже 12 листопада буде виставлено на відкритий аукціон. 

Під час заходу Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко продемонструє нинішній стан об’єкту та розповість про перспективи його продажу. Журналісти також матимуть змогу побачити виробничі потужності, ключові споруди і територію «Електронмашу». Це допоможе скласти цілісне уявлення про об’єкт, його значення та привабливість для інвесторів.

В 60-70-х роках минулого століття «Електронмаш» був одним із лідерів виробництва електронно-обчислювальних машин. Сьогодні – це 37 одиниць нерухомого майна, територія в 13,76 га у Києві, база відпочинку на Чернігівщині та сільгоспділянка на Київщині. 

У кінці 2020 року Фонд державного майна включив ДП «Електронмаш» до переліку об’єктів малої приватизації. Стартова ціна об’єкту становить 66,7 млн грн. Наразі спостерігається велика зацікавленість до цього об’єкта з боку інвесторів.

Початок заходу 10 листопада об 11:00 за адресою: м. Київ, вул. Кільцева дорога, 4.

Контактна особа: Олег Ісевич, 0661480130.

Акредитація представників ЗМІ за посиланням: https://forms.gle/LmSp9bx6mXjm7rp97  до 9 листопада 2021 року 18:00.