A A A K K K

Інформаційне повідомлення Регіонального відділення Фонду державного майна України по місту Києву про оголошення конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності, який буде залучений для проведення незалежної оцінки об`єкта державної власності

Назва об'єкта оцінки: об’єкт незавершеного будівництва – кафе на 50 місць.

Найменування балансоутримувача об’єкта оцінки – балансоутримувач відсутній.

Місцезнаходження об’єкта оцінки: м. Київ, вул. Бородіна Інженера, 5-Б.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості для здійснення приватизації об’єкта державної власності шляхом продажу на аукціоні без умов.

Замовник та платник робіт з оцінки: Регіональне відділення Фонду державного майна України по місту Києву.

Наявність об’єктів, відомості про які містять державну таємницю: ні

Орієнтовна дата оцінки: 31.01.2023.

Комісією не будуть розглядатися конкурсні пропозиції щодо ціни послуги з оцінки, що перевищують
14 700,00 грн.

Конкурс відбудеться 08 лютого 2023 року о 1500 в Регіональному відділенні Фонду державного майна України по місту Києву за адресою: м. Київ, бул. Т. Шевченка, 50-г.

Документи приймаються до 02 лютого 2023 року (включно) за адресою: м. Київ, бульвар Т. Шевченка, 50-г, кім. 108.

Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

На конверті необхідно зробити відмітку: «На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, який відбудеться «08» лютого 2023 року», а також зазначити назву об’єкта оцінки та найменування суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.

Конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 №2075 із змінами і доповненнями, внесеними наказами Фонду державного майна України(далі – Положення).

До участі в конкурі допускаються претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, якими передбачено провадження практичної оціночної діяльності з оцінки майна за відповідним напрямом та відповідною спеціалізацією в межах цього напряму.

Вимоги до претендентів для участі в конкурсах (учасників конкурсу) передбачені пунктом 12 розділу ІІ Положення. Вимоги до конкурсної документації, порядку її складання, оформлення та подання містяться у Положенні, зокрема у пунктах 5, 6 розділу ІІ та додатках до нього. Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності, інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, інформація про претендента подаються за встановленою в додатках 3 – 5 до Положення формою.

Для визначення об’єкта, подібного до об’єкта оцінки, будуть використовуватись ознаки подібності, наведені в додатку 2 Положення.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі в конкурсі не допускається.

Місцезнаходження комісії та робочої групи: м. Київ, бульвар Т.Шевченка, 50-г, телефон для довідок:
281-00-32.