A A A K K K

Інформація виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області про підсумки повторного конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено для визначення розміру збитків від знищення комунального майна Первомайської міської територіальної громади, який відбувся 19.01.2024 року

Переможцем конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено для визначення розміру збитків від знищення комунального майна Первомайської міської територіальної громади, а саме:  громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами загальною площею 880,9 кв.м. за адресою: Харківська область, Лозівський район, м. Первомайський, вул. Юності, будинок 21, визначено ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНФОРМАЦІЙНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР АСБОУ» Код ЄДРПОУ 38930132. Місцезнаходження: 01033, м. Київ, вул. Тарасівська, 9.

Вартість робіт (надання послуг) з оцінки – 49200, 0 грн. Строк виконання робіт (надання послуг) з оцінки – 30 календарних днів.

Замовник/Платник – виконавчий комітет Первомайської міської ради Харківської області.