A A A K K K

Інформація РВ ФДМУ по Запорізький області про внесення змін до наказу про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області від 01.08.2018 № 565 внесено зміни до наказу регіонального відділення від 25.05.2018 № 332«Про приватизацію об’єкта малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва, розташованого за адресою: Запорізька обл., Токмацький р-н, с. Грушівка, вул. Зарічна, 13», а саме: «В пункті 2 наказу замість слів «шляхом продажу на електронному аукціоні», слід читати «шляхом продажу на  аукціоні, у тому числі: аукціоні з умовами; аукціоні із зниженням стартової ціни; аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій».

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області від 01.08.2018 № 564 внесено зміни до наказу регіонального відділення від 25.05.2018 № 331«Про приватизацію об’єкта малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва, розташованого за адресою: Запорізька обл., Токмацький р-н, с. Грушівка, вул. Зарічна, 11», а саме: «В пункті 2 наказу замість слів «шляхом продажу на електронному аукціоні», слід читати «шляхом продажу на  аукціоні, у тому числі: аукціоні з умовами; аукціоні із зниженням стартової ціни; аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій».

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області від 01.08.2018 № 563 внесено зміни до наказу регіонального відділення від 25.05.2018 № 330«Про приватизацію об’єкта малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва, розташованого за адресою: Запорізька обл., Токмацький р-н, с. Грушівка, вул. Зарічна, 9», а саме: «В пункті 2 наказу замість слів «шляхом продажу на електронному аукціоні», слід читати «шляхом продажу на  аукціоні, у тому числі: аукціоні з умовами; аукціоні із зниженням стартової ціни; аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій».

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області від 01.08.2018 № 562 внесено зміни до наказу регіонального відділення від 25.05.2018 № 329«Про приватизацію об’єкта малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва, розташованого за адресою: Запорізька обл., Токмацький р-н, с. Грушівка, вул. Зарічна, 7», а саме: «В пункті 2 наказу замість слів «шляхом продажу на електронному аукціоні», слід читати «шляхом продажу на  аукціоні, у тому числі: аукціоні з умовами; аукціоні із зниженням стартової ціни; аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій».

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області від 01.08.2018 № 561 внесено зміни до наказу регіонального відділення від 29.05.2018 № 334 «Про приватизацію об’єкта малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва, розташованого за адресою: Запорізька обл., Вільнянський р-н, м. Вільнянськ, вул. Софіївська, 7-б», а саме: «В пункті 2 наказу замість слів «шляхом продажу на електронному аукціоні», слід читати «шляхом продажу на  аукціоні, у тому числі: аукціоні з умовами; аукціоні із зниженням стартової ціни; аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій».

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області від 01.08.2018 № 558 внесено зміни до наказу регіонального відділення від 25.04.2018 № 246 «Про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна, розташованого за адресою: м. Запоріжжя, Південне шосе, 62», а саме:  «В пункті 2 наказу замість слів «шляхом продажу на електронному аукціоні», слід читати «шляхом продажу на  аукціоні, у тому числі: аукціоні з умовами; аукціоні із зниженням стартової ціни; аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій».