A A A K K K

Інформація РВ ФДМУ по Запорізький області про внесення змін до наказу про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області від 02.08.2018 № 582 внесено зміни до наказу регіонального відділення від 25.04.2018 № 245«Про приватизацію об’єкта малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва, розташованого за адресою: Запорізька область, м. Оріхів, вул. Лесі Українки (стара назва – Рози Люксембург), 45б», а саме: «В пункті 2 наказу замість слів «шляхом продажу на електронному аукціоні», слід читати «шляхом продажу на  аукціоні, у тому числі: аукціоні з умовами; аукціоні із зниженням стартової ціни; аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій».

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області від 02.08.2018 № 581 внесено зміни до наказу регіонального відділення від 07.06.2018 № 385«Про приватизацію об’єкта малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва, розташованого за адресою: Запорізька обл., Приморський р-н, с. Єлизаветівка, вул. Вишнева, 30», а саме: «В пункті 2 наказу замість слів «шляхом продажу на електронному аукціоні», слід читати «шляхом продажу на  аукціоні, у тому числі: аукціоні з умовами; аукціоні із зниженням стартової ціни; аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій».

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області від 02.08.2018 № 580 внесено зміни до наказу регіонального відділення від 25.04.2018 № 248 «Про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна, розташованого за адресою: Запорізька обл., Бердянський р-н, смт. Андріївка, вул. Нова,4а», а саме:  «В пункті 2 наказу замість слів «шляхом продажу на електронному аукціоні», слід читати «шляхом продажу на  аукціоні, у тому числі: аукціоні з умовами; аукціоні із зниженням стартової ціни; аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій».

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області від 02.08.2018 № 579 внесено зміни до наказу регіонального відділення від 29.05.2018 № 333 «Про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна, розташованого за адресою: м. Запоріжжя, просп. Соборний, 58», а саме:  «В пункті 2 наказу замість слів «шляхом продажу на електронному аукціоні», слід читати «шляхом продажу на  аукціоні, у тому числі: аукціоні з умовами; аукціоні із зниженням стартової ціни; аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій».

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області від 02.08.2018 № 578 внесено зміни до наказу регіонального відділення від  31.05.2018 № 343«Про приватизацію об’єкта малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва, розташованого за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Шкільна, 1», а саме: «В пункті 1 наказу замість слів «шляхом продажу на електронному аукціоні», слід читати «шляхом продажу на аукціоні, у тому числі: аукціоні з умовами; аукціоні із зниженням стартової ціни; аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій».