A A A K K K

Інформація РВ ФДМУ по Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севатополі від 01.10.2018 № 489 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Будівля складу ядохімікатів площею 93,1 кв.м», що перебуває на балансі Державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство» та розташований за адресою: Херсонська обл., Олешківський район, с. Великі Копані, вул. Леніна, 3а шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севатополі від 01.10.2018 № 490 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Цех по в’язці віників площею 758,5 кв.м», що перебуває на балансі Державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство» та розташований за адресою: Херсонська обл., Олешківський район, с. Великі Копані, вул. Леніна, 3а шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севатополі від 01.10.2018 № 491 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Залізобетонна огорожа протяжністю 108 пог.м», що перебуває на балансі Державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство» та розташований за адресою: Херсонська обл., Олешківський район, с. Великі Копані, вул. Леніна, 3а шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севатополі від 01.10.2018 № 492 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Трансформатор», що перебуває на балансі Державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство» та розташований за адресою: Херсонська обл., Олешківський район, с. Великі Копані, вул. Леніна, 3а шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севатополі від 01.10.2018 № 493 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності:     «Навіс цеху по в’язці віників площею 180 кв.м», що перебуває на балансі Державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство» та розташований за адресою: Херсонська обл., Олешківський район, с. Великі Копані, вул. Леніна, 3а шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севатополі від 01.10.2018 № 494 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Склад мінеральних добрив площею 50 кв.м», що перебуває на балансі Державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство» та розташований за адресою: Херсонська обл., Олешківський район, с. Великі Копані, вул. Леніна, 3а шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севатополі від 01.10.2018 № 495 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Будівля ларька загальною площею 18,4 кв.м», що перебуває на балансі Державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство» та розташований за адресою: Херсонська обл., Олешківський район, с. Великі Копані, вул. Леніна, 5 шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севатополі від 01.10.2018 № 496 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Будівля клубу загальною площею 211 кв.м», що перебуває на балансі Державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство» та розташований за адресою: Херсонська обл., Олешківський район, с. Великі Копані, вул. Леніна, 1 шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севатополі від 01.10.2018 № 497 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Будівля складу матеріалів площею 82,5 кв.м», що перебуває на балансі Державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство» та розташований за адресою: Херсонська обл., Олешківський район, с. Великі Копані, вул. Леніна, 3а шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севатополі від 01.10.2018 № 498 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Господарча будівля площею 55,4 кв.м», що перебуває на балансі Державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство» та розташований за адресою: Херсонська обл., Олешківський район, с. Великі Копані, вул. Леніна, 3а шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севатополі від 01.10.2018 № 499 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Господарча будівля площею 7,7 кв.м», що перебуває на балансі Державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство» та розташований за адресою: Херсонська обл., Олешківський район, с. Великі Копані, вул. Леніна, 3а шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севатополі від 01.10.2018 № 500 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Водозабірний вузол площею 34,8 кв.м», що перебуває на балансі Державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство» та розташований за адресою: Херсонська обл., Олешківський район, с. Великі Копані, вул. Леніна, 3а шляхом продажу на аукціоні з умовами.