A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 03 січня 2024 року № 2-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – громадського будинку загальною площею 109,8 кв. м за адресою: Київська обл., Вишгородський р-н, с. Воропаїв, вул. Шевченка, 1, що у процесі приватизації радгоспу «Дружба» не увійшло до статутного капіталу, але перебуває на балансі КСП «Дружба», правонаступником якого є Виробничий сільськогосподарський кооператив «Дружба» (код за ЄДРПОУ 05431325), орган управління Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 03 січня 2024 року № 3-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлового приміщення загальною площею 25,3 кв. м за адресою: Київська обл., Фастівський р-н, с-ще Зелений Бір, пл. Миру, 1, приміщення 1, яке у процесі приватизації ДП «Птахофабрика «Васильківська» не увійшло до статутного капіталу, але перебуває на балансі ВАТ «Птахофабрика «Васильківська», правонаступником якого є ПрАТ «Птахофабрика «Васильківська» (код за ЄДРПОУ 05513193), орган управління Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 03 січня 2024 року № 1-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – частини нежитлової будівлі загальною площею 114,3 кв. м, що становить 5/100 нежитлової будівлі, за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, смт Бородянка, вул. Центральна, 361, що перебуває на балансі Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області (код за ЄДРПОУ 22933548), орган управління Пенсійний фонд України, шляхом продажу на аукціоні.