A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 29 січня 2024 року №9-П прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації  - окремого майна - частини будівлі адміністративного корпусу загальною площею 281,19 кв.м, що становить 10/100 будівлі адміністративного корпусу, за адресою: 59200, Чернівецька обл.,Вижницький р-н, м. Вижниця, вул. Українська, 100 Б, який перебуває на балансі Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області(код за ЄДРПОУ 40329345) шляхом продажу на електронному аукціоні без умов.

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 29 січня 2024 року №10-П прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації  - окремого майна - адміністративна будівляпозначена літерою "А", гараж позначений літерою "Б", огорожа №1-4, сходи №5, вимощення №І-ІІ, загальною площею 77,5 кв.м, за адресою: 60100, Чернівецька обл.,Чернівецька обл., Дністровський р-н, cмт. Кельменці, вул. Сагайдачного, 17, який перебуває на балансі Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області(код за ЄДРПОУ  40329345) шляхом продажу на електронному аукціоні без умов.