A A A K K K

Готель «Моряк» у Чорноморську виставлено на приватизацію

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях оголосили аукціон з приватизації  готелю «Моряк», що розташований в м. Чорноморськ, проспект Миру, 15.

До складу обʼєкту входить п'ятиповерхова будівля готелю загальною площею 6827,1 м²,  пункт охорони, альтанки, огорожа, автостоянка легкового транспорту, а також рухоме майно (обладнання, меблі, побутова техніка) та товарно-матеріальні цінності. Будівля готелю також має конференц-залу, ресторан, перукарню та солярій.

Готель розташовано на земельній ділянці площею 0,6585 га, що не входить в об’єкт приватизації. Однак покупець матиме право оренди землі в органів місцевого самоврядування.

«Готель управляється та утримується морським торговельним портом «Чорноморськ». Дивно, чи не так? У порту та загалом держави є більш стратегічні завдання, аніж управління готелями. Впевнений, бізнес оновить і покращить сервіс, створить нові робочі місця й сплачуватиме податки», — прокоментував Олександр Славський, начальник РВ ФДМУ по Одеській та Миколаївській областях.

Дата аукціону – 9 листопада 2022 року.

Стартова ціна становить 23 955 936,82 гривень (на остаточну ціну продажу нараховується ПДВ).

Деталі: https://bit.ly/3scMQmH