A A A K K K

Оголошено аукціон з продовження оренди Котовського виноробного заводу

Регіональне відділення по Одеській та Миколаївській областях оголосило онлайн-аукціон з продовження договору оренди єдиного майнового комплексу «Котовський виноробний завод», що розташований за адресою: Одеська область, м. Подільськ, вулиця Соборна, 220.

Аукціон заплановано на 9 лютого 2022 року. Стартова ціна оренди складає 89 996,17 грн. (без урахування ПДВ), термін оренди – 5 років або до приватизації обʼєкту. 

Актив складається з декількох об’єктів, а саме:

-          будівлі та споруди – 23 одиниці;

-          машини та обладнання – 320 одиниць;

-          транспортні засоби – 2 одиниці;

-          інструменти та прилади –10 одиниць.

Об’єкт перебуває у задовільному технічному стані підведена електрифікація. Наявні водозабезпечення та водовідведення. Цільовим призначенням об’єкту оренди є – виробництво виноградних вин.

«Це стандартна процедура для договорів оренди, що закінчились. Орендар має пріоритетне право (якщо подасть заявку на торги), тобто якщо найбільшу ціну запропонує інший учасник, чинний орендар зможе погодитись сплачувати цю ціну та залишиться на обʼєкті. Але може і відмовитись. Важливо: ми передаємо обʼєкт оренди до приватизації. Це буде чітко прописано у договорі оренди. Ми продовжуємо підготовку заводу до приватизації, вже погодили інвентаризацію і скоріш за все навесні оголосимо аукціон з приватизації», – прокоментував Олександр Славський, начальник РВ ФДМУ по Одеській та Миколаївській областях.

Детальніше за посиланням: https://bit.ly/3nFHFtQ

 

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

У нашому телеграм-каналі зібрані найцікавіші та найвигідніші аукціони. Щоб залишатися завжди в курсі новин прозорої оренди – підписуйтесь на Оренда в Україні.

Також можна підписатися на спеціальну розсилку, для того, щоб щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту.