A A A K K K

Приватизація в Одеській області: перелік аукціонів на листопад 2022 року

В Одеській області заплановано щонайменше 5 аукціон з приватизації майна: готель у Чорноморську, недобудований табір на березі лиману у Сергіївці, склад біля залізниці у Подільському районі, НДІ в Одесі, триповерхова будівля у Білгород-Дністровську. Всі обʼєкти, а також вся документація міститься на сайті privatization.gov.ua, а аукціони відбуваються онлайн у системі Прозорро.Продажі. 

Єдиний майновий комплекс державного підприємства «Одеський спеціальний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут» – голландський аукціон

До складу  об'єкту входять: приміщення другого поверху 524,8 м² та 126,4 м² за адресою: м.Одеса, вул. І. Франка, 55.  

Серед умов приватизації: недопущення звільнення працівників протягом 6 місяців, а також погашення протягом півроку боргів із заробітної плати та перед бюджетом.

Дата аукціону – 21 листопада 2022 року.

Стартова ціна становить 2 925 703,64  гривень (на остаточну ціну продажу нараховується ПДВ).

Деталі: https://bit.ly/3gUedzG

Голландський або як його ще називають за методом покрокового зниження – це онлайн-аукціон, де ціна буде подати до тих пір, поки хтось з охочих не скаже «стоп». З цієї суми розпочнеться звичайний аукціон з підвищення ціни.

 

Табір «Сонячний» у Сергіївці

Цілісний майновий комплекс дитячого оздоровчого табору знаходиться у Сергіївці, на березі лиману Шаболат. 

Діяльність на базі майна фактично не здійснюється з 2006 року, майно у занедбаному стані.

Площа будівель і споруд — 5 327 м² (на земельній ділянці площею 2 га). Земельна ділянка не виділена в натурі, кадастровий номер не присвоєно. 

Дата аукціону – 16 листопада 2022 року.

Стартова ціна становить 3 023 961 гривень (на остаточну ціну продажу нараховується ПДВ).

Деталі: https://bit.ly/3SM0BDZ


Склад у Подільському районі 

Одноповерхова будівля складу площею 1312,8 м² знаходиться в промисловій зоні села поруч з коліями проміжної вантажно-пасажирської залізничної станції Жеребкове Одеської залізниці. В приміщенні наявне електроосвітлення та грозозахист. Будівля знаходиться у задовільному технічному стані.

Адреса: Одеська обл., Подільський р-н, с. Жеребкове, вул. Привокзальна, 4.

Дата аукціону – 16 листопада 2022 року. Стартова ціна становить 447 000 гривень (на остаточну ціну продажу нараховується ПДВ). Деталі: https://bit.ly/3gU8VUQ


Будівля контори-лабораторії у Білгород-Дністровському 

Триповерхова будівля правильної прямокутної форми загальною площею 1193 м² та з підвалом 69,6 м² розташована на околиці міста. В приміщення проведено електричні та водопровідні комунікації.

Адреса: Одеська обл., м. Білгород-Дністровський, вул. Кочубинського, 52-Б.

Дата аукціону – 14 листопада 2022 року.

Стартова ціна становить 125 709 гривень (на остаточну ціну продажу нараховується ПДВ).

Деталі: https://bit.ly/3SGAT3H.

Готель «Моряк» у Чорноморську 

До складу обʼєкту входить п'ятиповерхова будівля готелю загальною площею 6827,1 кв.м., пункт охорони, альтанки, огорожа, автостоянка легкового транспорту, а також рухоме майно (обладнання, меблі, побутова техніка) та товарно-матеріальні цінності. Будівля готелю також має конференц-залу, ресторан, перукарню та солярій.

Готель розташовано за адресою: м. Чорноморськ, проспект Миру, 15.; на земельній ділянці площею 0,6585 га, що не входить в об’єкт приватизації. Однак покупець матиме право оренди землі в органів місцевого самоврядування.

Дата аукціону – 9 листопада 2022 року.

Стартова ціна становить 23 955 936,82 гривень (на остаточну ціну продажу нараховується ПДВ).

Деталі: https://bit.ly/3scMQmH