A A A K K K

Про затвердження змін (уточнень) до плану розміщення акцій публічного акціонерного товариства «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал» (код за ЄДРПОУ 05762281)

№ 2109 від 29 серпня 2013 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

29.08.2013                                          Київ                                            № 2109

Про затвердження змін (уточнень)
до плану розміщення акцій 
публічного акціонерного товариства
«Стебницьке гірничо-хімічне підприємство
«Полімінерал»
(код за ЄДРПОУ 05762281)

На виконання частини третьої статті 7 Закону України «Про приватизацію державного майна», враховуючи протокол № 2 засідання комісії про підсумки приймання заяв на пільгове придбання акцій публічного акціонерного товариства «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал» від 8 серпня 2013 року, з метою реалізації єдиного плану-графіка виставлення на продаж у 2013 році об’єктів груп В, Г, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 12 червня 2013 р. № 825 (із змінами та доповненнями),

 

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити зміни (уточнення) до плану розміщення акцій публічного акціонерного товариства «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал»  згідно з додатком.
  2. Управлінню з питань оціночної діяльності забезпечити проведення оцінки пакета акцій публічного акціонерного товариства «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал», який підлягає продажу на фондових біржах.
  3. Управлінню біржової діяльності та проведення аукціонів забезпечити організацію продажу пакета акцій публічного акціонерного товариства  «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал», який підлягає продажу на фондових біржах, згідно з планом розміщення акцій (із змінами та уточненнями).
  4. Управлінню конкурсного продажу продовжити роботу із забезпечення продажу пакета акцій публічного акціонерного товариства  «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал», який підлягає продажу за конкурсом з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону, згідно з планом розміщення акцій (із змінами та уточненнями).
  5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на начальника Управління планування та пільгового продажу.

 

Перший заступник Голови  Фонду                                         Є. Іванов

dod_2109_29082013_1.pdfДодаток