A A A K K K

Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Фонд державного майна України, та Порядку відшкодування фактичних витрат

№ 3195 від 31 липня 2012 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

31.07.2012                               Київ                                   №3195

Про затвердження Розміру фактичних витрат
на копіювання або друк документів, що надаються
за запитом на інформацію, розпорядником якої є Фонд
державного майна України, та Порядку відшкодування фактичних витрат

Відповідно до частини третьої статті 21 Закону України “Про доступ  до публічної інформації”, постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року № 740 “Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запито на інформацію” та з метою упорядкування роботи Фонду державного майна України щодо забезпечення запитувачів публічною інформацією

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Фонд державного майна України, що додається.

2.   Затвердити Порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Фонд державного майна України, що додається.

3. Управлінню фінансово-бухгалтерської роботи подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

4.  Управлінню взаємодії з Верховною Радою України та комунікаційного забезпечення розмістити цей наказ на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

6. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

Голова Фонду                                                                                     О. Рябченко

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Фонду державного майна України
___________________  №____________

 

 

 

 

Розмір фактичних витрат на копіювання або друк
документів, що надаються за запитом на інформацію,
розпорядником якої є Фонд державного майна України

з/п

Послуга, що надається

Вартість виготовлення

1 аркуша, грн

1

Копіювання або друк копій документів формату А4 та меншого розміру (в тому числі двосторонній друк)

 

0,35

2

Копіювання або друк копій документів формату А3 та більшого розміру (в тому числі двосторонній друк)

 

0,50

 

3

Копіювання або друк копій документів будь-якого формату, якщо в документах поряд з відкритою інформацією міститься інформація з обмеженим доступом, що потребує її відокремлення, приховування тощо (в тому числі двосторонній друк)

 

 

4,4

 
Заступник начальника Управління
фінансово-бухгалтерської роботи –
заступник головного бухгалтера –
начальник відділу                                                                                                 В. Мишкіна

 

dod_3195_1_2_2012.docДодатки
Nakaz_Poryadok_vidshkod_vitrat_public_3195.docПорядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Фонд державного майна України